Doe mee!

Word lid!

Word lid van D66 en help mee Nederland en Enschede beter te maken.

 

Word campaigner!

De campagneperiode is in volle gang! In maart 2018 zijn de Gemeenteraadsverkiezingen. Help jij mee om D66 weer de grootste progressieve partij te maken in Enschede? Word campaigner en meld je aan door een mailtje te sturen naar: magdalena.rennert@d66enschede.nl. Ook voor vragen kun je bij Magdalena terecht. Doe je mee

 

Doneer nu!

Dit is hét moment. De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur en enthousiaste D66’ers gaan weer massaal in gesprek met kiezers. Niet iedereen heeft de tijd of de mogelijkheid om zelf campagne te voeren. Steun ons dan met een financiële bijdrage!

 

Word actief bij D66 Enschede!

De afdeling van D66 in Enschede kan niet bestaan zonder actieve leden. Waarschijnlijk zijn de fractieleden, de raadleden van D66 in Enschede, de bekendste. De activiteiten en de dagelijkse zaken van de afdeling worden georganiseerd door vrijwilligers. De meeste hiervan zijn lid van een of meerdere commissies.

Heb je interesse om actief te worden bij D66 Enschede? Stuur een e-mail naar doemee@d66enschede.nl, dan bekijken we samen wat je leuk lijkt, wat bij je past en wat er te doen is..!

 

Gerelateerde berichten

Activiteitenagenda

Er zijn geen naderende evenementen.