Vic van Dijk

Raadslid

 

Portefeuille

Werk en inkomen, dienstverlening, kunst en cultuur, lid stadsdeelcommissie West

Over Vic

Enschede is een prachtige stad, met veel kansen en uitdagingen. Ik vind het fijn om de vraagstukken in deze stad door een D66-bril te bekijken. Dat betekent dat we de inwoners zélf willen laten beslissen én doen in hun eigen wijk. Waarom zouden de college- en raadsleden overal over moeten vergaderen als de inwoners er zelf prima uit kunnen komen?
Dat betekent ook dat de gemeente inwoners serieus moet nemen, en correct moet behandelen. Ook als een inwoner minder leuk nieuws heeft, zoals een klacht.

Alles kan en moet duurzaam gebeuren. Ik wil graag dat de raad besluiten neemt die over vijf jaar nog steeds houdbaar zijn. Financieel solide, praktisch haalbaar en op de toekomst gericht, dat is waar ik voor sta. Graag help ik mee zodat Enschede in 2050 een nog mooiere plek is om te wonen én werken!

In 2003 ben ik naar Enschede verhuisd om Chemische Technologie te studeren. Naast de techniek heb ik mijn interesse voor bestuurs- en organisatiewerk verder ontwikkeld in ondermeer de Universiteitsraad.

Lees hier artikelen die Vic geschreven heeft.

WebsiteTwitterFacebook

 

Vic van Dijk
arrowleft
mail twitter
arrow-right